60pluslånet - en skräddarsydd lånelösning för dig över 60 år

Med 60pluslånet har du som är över 60 år och äger din bostad möjlighet att frigöra kapital från bostadens värde. På så vis kan du som pensionär dryga ut din pension och få en tryggare vardagsekonomi och ett härligare pensionärsliv. På 60plusbanken är vi medvetna om att allas ekonomiska behov ser olika ut. Någon är i behov av låna en större engångssumma för att exempelvis bekosta en renovering, en bil eller ett annat större inköp. Medan en annan upplever att det saknas marginal i vardagen och behöver mer pengar att leva för varje månad. 

Läs mer om 60pluslånet

Tre olika utbetalningssätt

För att på bästa möjliga sätt kunna tillgodose olika behov erbjuder vi på 60plusbanken ett pensionärslån med tre olika utbetalningsalternativ, något vi är ensamma om att göra. Du väljer helt enkelt själv hur du vill få pengarna utbetalda: som ett engångskapital, månadskapital eller som ett kombikapital - en kombination av de båda alternativen. 

Jämför de olika alternativen:

 

Månadskapital Unikt för 60plusbanken är att du kan låna från 1 000 kr och uppåt som betalas in på ditt konto varje månad under en bestämd tid.
Engångskapital Låna en större klumpsumma, från 100 000 kr upp till 15 000 000 kr, som utbetalas till ditt konto.
Kombikapital Kombinera månads- och engångskapital. Låna både en större engångssumma från 100 000 kr och en summa från 1 000 kr som betalas ut varje månad under en bestämd tid.