60plusbanken - för dig som är 60 år eller äldre och äger din bostad

60plusbanken vill hjälpa fler pensionärer till en bättre vardagsekonomi och en ökad livskvalitet. Det gör vi genom att på ett tryggt och ansvarsfullt sätt erbjuda olika lösningar att frigöra kapital från det egna boendet.

Genom 60pluslånet™ finns det möjlighet att få bostadens värdeökning utbetald i pengar och på så sätt få mer pengar att röra dig med, utan att sälja bostaden. Du väljer själv hur du vill använda pengarna: som en buffert, ett komplement till pensionen, till renovering, bilköp eller resa. Det är din ålder, marknadsvärdet och läget på din bostad som avgör hur mycket du kan låna.

Läs mer om 60pluslånet

Vi lyssnar in kundens behov

Din ekonomi är personlig och bör därför också hanteras personligt. Unikt för oss är att vi inte har några automatiserade processer, istället får du personlig kontakt med en lånespecialist och kan på så sätt känna dig trygg genom hela låneprocessen. 

Vi som jobbar med 60pluslånet™ har sammanlagt 10 års erfarenhet inom fastighetsmäkleri och över 50 års erfarenhet inom bank- och finans. Lyhördhet för kundens behov och en strävan efter att hitta individuella lösningar genomsyrar vårt dagliga arbete.

Ring oss på 08-501 01 200 så berättar vi mer eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig. 

Till ansökan