Blanketter och rapporter för utskrift

Vissa önskar att ha fysiska blanketter framför sig när de ska göra en låneansökan. Ibland behövs också en fullmakt. Här har vi samlat de blanketter som du kan tänkas behöva i samband med en ansökan om 60pluslånet. På denna sida hittar du också rapporter som här kan läsas i sin helhet.

Har du frågor eller undrar du över något annat är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har gjort en sammanställning över vanligt förekommande frågor och svar här.

Vill du posta din ansökan?

Om du föredrar att skicka in din ansökan via post framför digitalt så kan du ladda ner vår ansökningsblankett i pdf-format. Skriv sedan ut den och posta den till oss till följande adress:

60plusbanken
Box 23138
104 35 Stockholm

Efter mottagen ansökan kommer en av våra lånespecialister kontakta dig för att tillsammans gå igenom den och eventuella kompletteringar som behöver göras. Vill du hellre skicka in en ansökan digitalt går det bra att ansöka här. En ansökan är inte bindande.

Ladda ner ansökningsblankett (pdf)

Behöver du en fullmakt?

Om du hjälper en närstående med ett låneärende hos oss behöver du ha en fullmakt. Ladda ner en fullmakt, skriv under och skicka in den till oss så hjälper vi er vidare. 

Ladda ner fullmakt (pdf)

Nedan har vi även samlat ytterligare dokument med information som kan vara behjälpliga för dig som vill ansöka om 60pluslånet.

Ladda ner informationsblad för dig med villa (pdf)

Ladda ner informationsblad för dig med bostadsrätt (pdf)

Åldrande i Sverige 2024

Analysbyrån Insight intelligence har genomfört en attitydsundersökning i samarbete med Mälardalens universitet, Stockholms stad, Helsingborgs stad och 60plusbanken. Det är en undersökning som gräver djupare i svenskarnas syn på sitt åldrande och pensionen. Läs mer om Åldrande i Sverige här.

Läs 60plusrapporten

"Det är lätt att tro att många drömmer om att leva ett lyxigt liv fyllt med resor och nöjesaktiviteter som pensionär men vår undersökning visar att verkligheten är en annan."

I 60plusrapporten gräver vi djupare i vad vi ser fram emot som pensionärer, vad vi oroar oss för och hur något större ekonomiska marginaler skulle kunna påverka det vardagliga pensionärslivet. Rapporten är framtagen av 60plusbanken och baseras på en undersökning utförd av Kantar Sifo.

Ta del av 60plusrapporten