Fast och rörlig ränta

Bluestep Banks sparkonton passar både dig som vill spara mer långsiktigt och dig som vill kunna ta ut pengarna när du vill. Det erbjuds sparkonton med både fast och rörlig ränta för att du ska hitta det som passar dina behov bäst.

Alla Bluestep Banks sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Insättningsgarantin innebär att du får ersättning av staten upp till ett visst belopp om den bank eller institut där du har dina pengar går i konkurs. Hos Bluestep Bank kan du sätta in upp till 1 050 000 kr per person.

Läs mer om Bluestep Banks sparkonton

Spara för en trygg framtid

Det är viktigt att ha ett långsiktigt sparande, även om du utöver det även har ett kortsiktigt. Om du inte har ett sparande alls idag kan du börja med att kartlägga dina utgifter och inkomster. Använd gärna vår kostnadsfria mall för att göra en hushållsbudget.

Med samtliga kostnader framför dig kan du lättare effektivisera din budget genom att ta bort sådant som du inte behöver. Nu kommer du också kunna se vilket utrymme du har för ett kontinuerligt sparande. Låt gärna dina överföringar till sparkontot vara automatiserade så de sker per automatik varje månad. På så vis glömmer du inte att spara och du riskerar heller inte att pengarna går till något annat. Ta gärna del av våra övriga tips kring att spara till en buffert.

Laddar