Meny

60plusbanken - För ett härligare pensionärsliv

Testa vår lånekalkylator

Med vår lånekalkylator kan du på ett ungefär se hur mycket pengar du skulle kunna få ut som engångskapital med 60pluslånet. För att göra beräkningen fyller du i din ålder, det uppskattade värdet på din bostad och summan av dina befintliga bolån. 

Om 60pluslånet

60pluslånet är en trygg lånelösning som hjälper dig att frigöra pengar från din bostad. Du betalar ingen löpande ränta eller amortering och lånet skiljer sig från vanligt bolån. Här förklarar vi tydligt hur 60pluslånet fungerar. 

Räkneexempel

Här kan du läsa konkreta exempel på hur andra har resonerat och räknat innan de valde att använda sig av 60pluslånet för att frigöra pengar ur sin bostad. Du kan även ta del av vad några av våra kunder använt 60pluslånet till - allt från renovering till större resor, bygge av orangeri och extra tillskott varje månad. 

Frågor och svar

Vi vet att det kan dyka upp många frågor längs vägen när man ska ansöka om lån. Därför har vi samlat svaren på de frågor som kan tänkas dyka upp när du vill ansöka om 60pluslånet. Om du inte hittar svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss på 08-501 01 200 så hjälper vi dig.

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få

4.4 av 5 baserat på 38 omdömen
Våra favoritomdömen
Trustpilot